top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Zomermeeting Lier 29 september 2018
In tegenstelling tot de overvloedige regen vorige week, mochten we vandaag de piste van Lier betreden onder een gezellige herfstzon. Onze delegatie atleetjes maakten er dan ook een heus medaillefestival van ... met 10 atleten waren we goed voor maar liefst 10 medailles!


Wout beet de spits als eerste af bij het hockeywerpe en behaalde meteen de eerste bronzen medaille van de dag. Daarna mocht Noa als eerste benjamin meisje naar de verspringbak. Haar nummer werd gevolgd door de spurtnummers waarin Wannes (MIN, goud) , Ella (PUP, brons) en Wout (BEN, brons) elk een keertje op het podium mochten staan. Ook Senne (PUP) hield knap stand in zijn reeks en ging nadien nog eens vol overgave de competitie aan bij het verspringen.


Na de spurt stootte Siemen zich in het kogelstoten naar een knappe derde plaats. Wat later stond er weer geen maat op Wannes die in de 300 m naar een zilveren medaille snelde. In het volgende nummer deed Tibe hem dat na op de 600 m bij de benjamins. Amelie liep haar eerste pistewedstrijd en dit smaakte duidelijk naar meer ...


En nog was het niet afgelopen met de medailles! Op de 1000 m won Mirte eveneens zilver in haar reeks. Afsluiten deden we met een knappe gouden medaille in het speerwerpen voor Siemen en een derde bronzen medaille voor Wout in het verspringen.

Van een vruchtbare dag gesproken ... Het was vooral een leuke afsluiter van ons zomerseizoen. Nu kunnen we weer onze warme jassen en stevige stapschoenen bovenhalen om onze atleten te steunen tijdens het nieuwe veldloopseizoen!
Maarten Dewil


91 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page