top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Veldloop Booischot 9 december 2018Dit jaar geen sneeuw maar veel regen in Booischot. Het lag er dus weeral heel nat en modderig bij op en rond de paardenpiste.

Het club tentje hadden we deze keer thuis gelaten en de BONH atleten verzamelden dus in de grote warme sporthal. Terwijl het buiten stortregende bestudeerden trainers en atleten het parcours op het grote bord. Om toch een beetje droge voeten te behouden werd er opgewarmd op de piste.

De regen was net even gestopt toen onze kangoeroes en benjamins door de grote plassen mochten gaan lopen. Nadien was het de beurt aan de pupillen meisjes die een extra lus mochten lopen in het parcours. De eerste bronzen medaille was voor Kaat. Bij de 2de jaars pupillen deed Mirte haar dit nog eens na. Ook zij mocht op het podium plaats nemen. De jongens hadden dus gezien hoe het moest en Tibe trok de bronzen lijn door voor Bonheiden.

Onze miniemen waren minder talrijk aanwezig maar konden daardoor wel mee onder Bart zijn paraplu schuilen voor de regen.

Bij de grotere jeugd durfden ze al wat hoger op het podium gaan staan. Hannelore (cad) behaalde een mooie overwinning in haar reeks. Ook Lieve Stoobants mocht bij de masters op de hoogste trede plaats nemen met naast haar Karen Peeters op een mooie 2 de plaats.

De volgende weekends genieten we van wat welverdiende rust en op 6 januari staan we samen met de drie koningen aan de start in Hulshout. Tot dan.

Door het grillige weer en de nodige ziekte beestjes zijn er minder foto’s genomen. Gelukkig was de papa van Kaat wel op post. Extra foto’s kan je bekijken op de facebook pagina van “Atletiekfoto’s Sven Janssens”.


Tekst: Karen Mees

124 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page