top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Veldloop Duffel 18 november 2018: een nieuw parcours onder een stralende zon!

Bijgewerkt op: 20 nov. 2018
Afgelopen zondag streek onze geel-groene karavaan neer in Duffel. Zoals het tijdens dit nieuwe veldloop seizoen al steeds het geval was, waren onze jonge atleetjes weer erg goed vertegenwoordigd. Al tijdens de opwarming kon je enthousiasme zien stralen van de lachende gezichten van onze jeugdatleetjes die duidelijk zin hadden om op dit nieuwe parcours en ondanks de vrij strakke bries weer aan te treden.


De kangoeroes schoten al meteen goed uit de startblokken en liepen zich de korte beentjes van onder het lijf met als beloning een leuke knuffel aan de finish! Daarna was het de beurt aan de benjamins. Zij moesten een kleine aanloop afwerken waarbij ze aangemoedigd werden door de talrijk meegereisde supporters. Allemaal weer heel erg knap gelopen! Bij de pupillen kleurde het podium wel driemaal geel-groen. Kaat mocht bij de eerstejaars meisjes het goud om de nek hangen. Bij de tweedejaars meisjes stonden zowel Mirte (zilver) als Emma (brons) op het podium. En Korneel liep bij de laatste pupillenreeks (tweedejaars jongens) knap naar een tweede plaats! De miniemen jongens liepen als afsluiter nog een kleine aanloop en een kleine ronde, zodat we ze wel drie keer konden zien voorbijlopen.


Daarna was het de beurt aan de iets oudere jeugd. Remco en Karen sloegen in hun opzet om het podium te halen en mochten respectievelijk bij de scholieren heren en de masters dames het brons mee naar huis nemen. We mochten dus in totaal weer heel wat medailles op het palmares van onze club schrijven. Daarnaast waren er nog drie atleten die nipt het podium misten: Tibe, Hannelore en Frederik strandden elk op een toch erg knappe vierde plek!


Nu volgt er een weekje rust en daarna trekken we hopelijk opieuw met een grote delegatie naar Boechout ... tot dan!


120 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page