top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Wafels!


Geachte ouders,

Beste atleten,Het is binnenkort weer tijd voor onze onze traditionele wafelverkoop. Met de opbrengst financieren we de jeugdwerking van de club.


Naar goede gewoonte verkopen we vanillewafels en vanillewafels met chocolade aan 6 € per doos. De 7 beste verkopers (per gezin) worden beloond op de familiedag.


Hoe ga je te werk?


Elke atleet ontvangt een bundeltje met intekenstrookjes. Telkens iemand een doos wafels (of meerdere dozen tegelijk) bij jou bestelt, vul je een intekenstrookje in en ontvang je het te betalen bedrag.

Elk intekenstrookje bestaat uit 2 delen:

- In het bovenste deel vul je de naam en het adres in van diegene die de wafels koopt, alsook het aantal gekochte dozen.

Dit deel hou je voor jezelf. Het dient enkel als geheugensteuntje, zodat je nadien nog weet aan wie je de dozen moet bezorgen.

- In het onderste deel van het intekenstrookje vul je jouw naam in en het aantal verkochte dozen. Dit deel geef je af aan diegene die de wafels koopt.


Hoe je bestelling doorgeven?


Wanneer je klaar bent met je verkoop geef je je totale bestelling door en dit ten laatste op dinsdag 23 mei 2023.


Je doet dit door een e-mail te sturen aan steven.vanlint@telenet.be met vermelding van je naam, je voornaam, je telefoonnummer en het aantal verkochte dozen vanillewafels en chocoladewafels.

Steven stuurt je vervolgens een bevestiging van je bestelling.


Je bestelling afhalen.


Op dinsdag 30 mei 2023 en op donderdag 1 juni 2023 van 17.45h tot 21.00h in de Grote Doelstraat 6 bij familie Dewil, recht tegenover de atletiekpiste.


Hoe betalen?


Via overschrijving. Wanneer je de dozen ophaalt bij de familie Dewil krijg je een briefje met het te betalen bedrag en het rekeningnummer van de club mee.Succes met de verkoop en smakelijk!

Namens het clubbestuur,

Benny De Mesmaeker, voorzitter


57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page