top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Veldloop Rotselaar 10 februari 2019


Vandaag werden onze BONH-atleten verwacht in Rotselaar. Na een nacht van hevige regenval lag het parcours er bij zoals het betere veldloopparcours erbij hoort te liggen: veel modder, plassen water en erg zompige zandstroken. In combinatie met de strakke bries en regelmatig een regenbui waren dit de ingrediënten voor een best zware omloop. De kangoeroes mochten opnieuw als eerste van start gaan. Linde en Anouk verweerden zich dapper en kwamen vol zandspatten over de eindstreep gelopen. Bij de jongens hield Stig de eer van de club hoog door als enige kangoeroe-jongen aan de start te verschijnen. De benjamins mochten nadien een ADE-ronde lopen, waarbij ze na het zand ook het bos indoken. Kiara, Lut, Zouheyra en Lin liepen bij de meisjes elk een knappe wedstrijd en lieten zich niet afschrikken door de eerste regendruppels die begonnen te vallen. Bij de jongens benjamins liepen Storm bij de eerstejaars en Wout en Joren bij de tweedejaars een sterke wedstrijd op dit loodzware parcours.

Nadien was het aan de pupillen om onze kleuren te verdedigen. Kaat en Fien hielden knap stand in een sterk bezette reeks. Mirte maakte er bij de tweedejaars een spannende wedstrijd van door tot op het einde nek aan nek te lopen met een atlete van ROBA om uiteindelijk knap naar goud te lopen. Ook Emma en Ella liepen een mooie wedstrijd in deze reeks.

Daarna was het bij de pupillen jongens nog de beurt aan Tibe en Elian. Zij snelden als laatsten van de jongere jeugd op het inmiddels omgeakkerde terrein naar de eindmeet.

Ook bij de grotere jeugd werd er op het scherp van de snee gestreden, waarbij Karen nog een bronzen medaille wegkaapte bij de Masters +50.


Kijk hier nog eens naar de foto's en uitslagen.

148 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page