top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Veldloop Kessel 3 februari 2019

Bijgewerkt op: 10 feb. 2019
Het was het ideale decor voor een aangename veldloop: een dappere winterzon, een heus fort omringd door een dichtgevroren slotgracht en vooral veel enthousiaste BONH-atleten.

De kangoeroes mochten meteen de spits afbijten. Vol overgave liepen ze de startstrook af draaiden dan het pad langs het water op. Ze werden hierbij volop aangemoedigd door de ouders die een prachtig overzicht hadden over het parcours. De benjamins mochten hetzelfde traject tweemaal afleggen. Zo konden we twee keer zien hoe onze BONH-benjamins dapper strijd voerden met hun leeftijdsgenootjes. Vervolgens was het de beurt aan de pupillen. Ze moesten in totaal iets meer dan 1300 m afleggen en mochten na de lange strook langs het water nog een lus lopen in het drassige grasveld. Dat leverde letterlijk spetterende beelden op. Bij de eerstejaars meisjes knokte Kaat zich naar een knappe tweede plaats. In de daaropvolgende reeks van de tweedejaars pupillen meisjes was het een heuse demonstratie van Bonheidens kunnen. Mirte liep op kop en kreeg later op het podium gezelschap van Emma die zilver haalde. Ook de jongens lieten zich niet onbetuigd en gaven het beste van zichzelf wat telkens weer boeiende wedstrijden om naar te kijken gaf. Dan was het wachten op de tweedejaars miniemen jongens om weer een geel-groen truitje te zien aantreden.

Ook de rijpere jeugd verdedigde de kleuren van Bonheiden met glans met als hoogtepunten de twee zilveren medailles van Hannelore en Remco en een bronzen medaille voor Frederik.

Afspraak volgende week in Rotselaar om ons te meten met de rest van Vlaanderen!


Bekijk hier nog eens de foto's en de uitslagen.

130 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page