top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Veldloop KESSEL 2018

Bijgewerkt op: 25 jan. 2018Vandaag trokken we met de club naar het fort van Kessel. We zouden de samenvatting van deze veldloop erg bondig kunnen houden en gewoon schrijven ... ideaal.


Een stralend winterzonnetje, zachte temperaturen en een prachtig parcours waren de ingrediënten voor een geslaagde veldloop. Dat zagen we ook vandaag weer aan de opkomst die zeker bij de jeugd weer erg goed was.


De kangoeroes mochten als eerste aan de brede startlijn verschijnen. Fleur, Nora, Marie en Olivia liepen eerst een stukje achter het lint om dan voor de afdaling voluit te mogen gaan. Na een scherpe bocht mochten ze dan langs het water lopen om dan na een laatste bocht in de sprint bergop over de eindstreep te lopen. Het was een spannende race waarbij Nora een knappe derde plaats behaalde.

Bij de jongens was het aan Yens, Finn, Stig, Timon, Julien, Milan en Storm om voor onze club aan te treden en ze mogen gerust fier zijn op hun prestatie!


Ona, Kiara, Zouheyra, Hannah en Margaux waren dan de eerste benjamin meisjes die in het prachtige decor hun wedstrijd mochten afwerken.

In de reeks erna gingen Kaat, Finn, Fien, Lotte en Noa de strijd aan en het mag gezegd ... ze stonden hun vrouwtje wel!

Bij de jongens liepen Wout, Mats en Milo in de reeks van de eerstejaars benjamin jongens in de bonheidense kleuren en werden daarbij door de tweedejaars opgevolgd door Tibe, Yoran, Stef en Matthias.


Daarna werd er voor de eerste keer een middelgrote ronde gelopen door de eerstejaar pupillen meisjes. Hélène, Emma, Ella, Ines en Mirte mochten nog een stukje langer langs het water lopen.

In een spannende eindsprint kon Mirte knap de zilveren medaille bemachtigen.


De eerstejaars pupillen jongens werden vandaag vertegenwoordigd door Korneel, Jannes, Senne en Julian die allevier een hele knappe wedstrijd liepen. Yarne mocht bij de tweedejaars de eer van de club hoog houden.


De miniemen meisjes gaven vandaag niet thuis, zodat na een kort intermezzo onze supporters weer aan de bak konden voor de miniemen jongens. Mauro en Mattheo mochten aantreden bij de eerstejaars en hielden knap stand.

Hetzelfde kan gezegd worden van Siemen die bij de tweedejaars miniemen erg diep ging om zijn plaats in de eindstand te verdedigen.


De jongere jeugd kon toen voldaan naar huis. Het was nu de beurt aan de wat oudere jeugd. De cadetten en de scholieren demonstreerden door ervoor te zorgen dat onze club in elke reeks een podiumplaats kon bemachtigen.


Hannelore beet de spits af bij de cadetten dames. Van begin tot einde liep ze in derde positie en zorgde dat deze plaats nooit bedreigd werd. Een verdiende bronzen medaille.Ook Frederik hanteerde dezelfde strategie en kon zo ook op het derde schavotje plaatsnemen. Quinten en Ruben vervolledigden het Bonheidense team bij de cadetten heren.


Bij de scholieren dames was het tactiek troef. In een afgetekende kopgroep van vier ging Sofie de hele wedstrijd knap mee. In de laatste rechte lijn bedankte ze haar concurrentes voor de inspanningen en ging genadeloos een versnelling hoger om zo het goud mee naar Bonheiden te kunnen nemen.


Bij de heren liep Remco knap vierde tot in de laatste bocht. Toen was het tijd voor de eindsprint. De atleet voor hem was een vogel voor de kat en Remco ging erover om zo als derde over de streep te lopen.Bij de dames senioren en masters verschenen Marjolein, Charlotte, Lieve en Karen aan de streep. Alle vier zetten ze een knappe prestatie neer op het zonovergoten parcours. Afsluiten deden de masters heren. Geert, Dirk, Rudi en René liepen elk een knappe wedstrijd.


Het was alweer een topdag om op terug te blikken.

Kijk daarom nog eens naar de foto's om na te genieten.48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page