• Admin

Veldloop Kessel 20 november 2022Tegen het idyllische decor van het fort van Kessel met zijn met zwanen beklede grachten verzamelden we vandaag voor de cross die dit jaar voor het eerst door het eengemaakte AV Lyra-Lierse werd georganiseerd.


Daar waar onze jongste atleetjes op een relatief droog parcours konden aantreden, werd het in de namiddag echt crossweer met regen en modder.

Dat kon onze atleten niet verhinderen om in elke reeks met volle overgave te lopen en vooral te genieten.


Zes van onze atleten wisten vandaag een podiumplaats te bemachtigen. Bij de pupillen meisjes knokte Anouk zich op het einde nog naar een knappe tweede plaats. Bij de cadetten liep Julian op het einde dominant weg van het pak en werd zo weer verdiend eerste. Hannelore deed hetzelfde bij de junioren dames en liep zonder medelijden weg van het peloton om alleen te eindigen op de eerste plaats. In dezelfde wedstrijd lieten Karen en Lieve zich ook niet onbetuigd en liepen bij de masters dames respectievelijk naar plaats 1 en 2. Afsluiten deden we vandaag met een knappe derde plaats voor Mattias bij de junioren heren.


Bekijk hier nog de foto's.

Afspraak binnen twee weken in Wespelaar.

115 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven