top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Veldloop HULSHOUT 2018


Het nieuwe jaar werd vandaag sportief ingezet met de cross te Hulshout.

De snijdende wind, de lage temperaturen en het feit dat het de laatste dag van de kerstvakantie was, waren allemaal geen redenen voor onze talrijk opgedaagde jeugd om niet naar het glooiende parcours in Hulshout af te zakken.


De kangoeroes mochten opnieuw de spits afbijten en een ronde rond de fietspiste lopen met al meteen twee hellingen erin. Fleur, Anouk, Marie, Yens, Finn, Stig, Milan en Victor liepen allemaal een sterke wedstrijd. Knap gelopen, hoor!


Daarna was het de beurt aan de benjamin meisjes. Kiara, Zouheyra, Margaux en Hannah verdedigden de geel-groene kleuren bij de eerstejaars.

Bij de tweedejaars behaalde Kaat de zilveren medaille, terwijl Fien en Noa knap hun mannetjes (of beter, vrouwtje) stonden.


Bij de jongens benjamins van 2010 was het een Bonheidense trein die over de meet stoomde: Joren, Mats, Wout en Toon liepen netjes achter elkaar over de streep met wat later ook Marcel die de club vervolledigde.


Yoran, Stef en Tibe traden aan voor de tweedejaars benjamins en zetten ook alledrie een knappe prestatie neer.

Daarna was het de beurt aan Mirte, Emma en Ella bij de pupillen meisjes van 2008. In een spannende race kon Mirte een bronzen medaille mee naar huis nemen.

Jilke moest nadien alleen de eer hoog houden in haar reeks en deed dat met verve.



Ook alleen aan de start verscheen Korneel bij de eerstejaars pupillen jongens. Na een letterlijke nek-aan-nek race moest hij op de meet de duimen leggen, maar mocht toch maar mooi op het tweede schavotje staan pronken.


Yarne en Arthur gingen aan de slag bij de tweedejaars pupillen en konden ook mooie tijden laten optekenen. Nadien was het de beurt aan Lore om als enige in het pak met succes de eer van de club te verdedigen.


Cédric begon bij de eerstejaars miniemen jongens gedoseerd aan de wedstrijd om in de laatste bocht de tegenstand te bedanken en alleen naar de overwinning te lopen. Mauro volgde wat later na een sterke wedstrijd die door de kille wind niet makkelijk was voor onze lopers. Nadien kon Toon ook een knappe prestatie neerzetten bij de tweedejaars.




Ook bij de "groten" waren er vandaag weer twee podiumplaatsten:

Hannelore behaalde knap brons bij de cadetten meisjes...





...terwijl Nick bij de junioren heren een gouden medaille mee naar huis mocht nemen.








Een knap begin van een sportief nieuw jaar. Geniet hier nog eens na met de foto's

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page