top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Veldloop Herentals 21 januari 2024Sneeuw onder de voeten en een ijzige wind in het gezicht, deze winterse elementen trotseerden de BONH atleten en de supporters op de veldloop wedstrijd te Herentals.


Kangoeroetjes Astrid en Elouise mochten als eerste de witte omloop op. Ondertussen stonden benjamins Manon, Emilia, Lauranne, Liyu, Cleo en Sep Emiel al te trappelen om te starten. Of was het door de koude voeten 😉


Cleo liep naar een knappe 5de plaats na een lange afwezigheid door een blessure. Ook de andere meisjes kwamen vlot over de aankomst. Sep Emiel als enige benjamin jongen liep naar een mooie 4de plaats.


En dan was het even wachten om nog meer BONH atleten aan het werk te zien. Stig beet de spits af als miniem en eindigde knap 4de. Finne moest dan weer de eer bij de cadetten meisjes hoog houden en deed dit ook. Ze mocht op het 3de trapje gaan staan. De cadetten jongens verdedigden met drie de geel groene kleuren. Stef mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen, Tibe eindigde knap 5de en Lars kwam als 14de aan na een sterke race gelopen te hebben.


Rayan liep tijdens zijn 2de wedstrijd van het seizoen naar een mooie 8ste plaats als scholier.

Hannelore en Stephanie eindigde bij de senior dames op een respectievelijke 4de en 6de plaats. Als laatste kwam Remco aan de beurt die naar een knappe 10de plaats liep. Ook voor Remco nog maar de 2de wedstrijd van het seizoen na zijn avonturen in Noorwegen.


Stuk voor stuk knappe prestaties van deze atleten. Proficiat!!!!

Bekijk hier de foto's met dank aan Karen.

78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page