top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Veldloop GEEL 2018
12 graden en droog weer. Dat was er voorspeld en dat hebben we gekregen.

Op een bij momenten zonnig parcours mochten onze atleten vandaag na een drassige startstrook genieten van een "wandeling in het bos". Hoewel het bospad er droog bij lag, maakten de heuvels er een bij momenten pittig parcours van.

De kangoeroe meisjes Fleur en Anouk mochten als eerste door de zompige wei ploeteren.

Hun voorbeeld werd gevolgd door Stig, Timon, Milan en Victor die evenmin schrik hadden om hun loopschoenen vuil te maken. Kiara, Ona en Zouheyra mochten dan als eersten het bos in.
In de tweede reeks benjamin meisjes verschenen Kaat en Noa aan de start. Ook zij liepen de B-ronde, waarbij Kaat als derde uit het bos naar de eindstreep spurtte om daar knap nek aan nek op de derde plaats te eindigen. Knap, hoor!
Oliver en Joren vertegenwoordigden vandaag de eerstejaars benjamin jongens en doken ook onverschrokken het donkere bos is. In een knappe tijd kwamen beide heren ook weer uit het bos te voorschijn om wat later de fakkel door te geven aan Tibe en Matthias in de volgende reeks.De pupillen meisjes moesten eerst een korte A-ronde en nadien een B-ronde lopen. Laura, Emma en Mirte verschenen strijdvaardig aan de streep en doken al flink onder de modder het bos in. Mirte kwam als derde uit het bos en kon zo de tweede bronzen medaille van de dag naar Bonheiden meenemen.


Ook Senne en Toon liepen beiden een knappe wedstrijd bij de pupillen jongens. Lore was de volgende om in Geel onze -bij momenten voor de fotograaf niet zo eenvoudig te onderscheiden van de thuisclub- geel-groene kleuren te verdedigen.

Bij de miniemen jongens speelde Cédric vandaag de bosgids door het peleton van meet af aan te leiden.

Wannes liep knap mee en kon zijn plaats dapper verdedigen. Uiteindelijk was het Cédric die op het hoogste schavotje eindigde. Siemen was de laatste van de jongere jeugd die tot in de laatste rechte lijn letterlijk op zijn tanden beet om een knappe tijd neer te zetten.

Ook bij de oudere jeugd was er een delegatie atleten naar Geel afgereisd om elk hun eigen sterke wedstrijd te lopen. De uitblinkers waren wel Sofie en Nick die elk weer een medaille in de wacht konden slepen (respectievelijk goud en brons).

Na deze aangename veldloopdag kon iederen tevreden naar huis. Op naar het PK in Bornem volgende week! Hier alvast de foto's om nog eens na te genieten.

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page