top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Veldloop Bornem 20 januari 2019
Bornem was vandaag de plek waar je het groen-gele tentje van onze club kon terugvinden. Het beloofde een leuke dag te worden met een stralende winterzon, die ervoor zorgde dat de vriestemperaturen van de vroege ochtend rond de middag ingeruild werd voor een aangename koude.

Het parcours met de karakteristieke heuvels en boomstammen lag er bevroren en hard bij. Dat kon onze enthousiaste atleten niet tegenhouden om weer voluit te gaan op deze mooie veldloop.


Al van bij de eerstejaars benjamins was het meteen prijs. Nora liep in een knappe wedstrijd naar de eerste zilveren medaille van de dag. Met haar medaille rond de nek spoorde ze wat later Mirte bij de tweedejaars pupillen meisjes aan hetzelfde te doen. In een nek-aan-nek sprint moest Mirte uiteindelijk de duimen leggen en eindigde welverdiend op de tweede plek. Geïnspireerd door haar jongere collega's ging Hannelore wat later aan de slag, kon knap een kloofje dichtlopen en vervolgens aansluiten bij de koploopster. Deze was haar net te snel af, zodat ook Hannelore het derde zilver van de dag rond de nek mocht hangen.


De wat meer ervaren dames moeten gedacht hebben dat al dat zilver wat begon te vervelen. Lieve en Karen beslisten dan maar om elk voor een ander kleurtje te gaan. Lieve ging voor brons, terwijl Karen het goud in ontvangst mocht nemen.


Kortom, alle BONH-atleten zetten weer hun beste beentje voor met dank ook aan de supporters die op het verspreide parcours hun best gedaan hebben om op zoveel mogelijk plaatsen onze atleten aan te moedigen.


Nu is er een weekje rust en dan zakken we af naar Kessel, maar geniet nog eerst even na met de foto's en uitslagen (vrouwen en mannen) van vandaag.

124 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page