• Admin

Veldloop Bonheiden 6 november 2022Vandaag was het weer zover: onze eigen veldloop! Al van bij het ochtendgloren onder een nog roze hemel weerklonk het geluid van tenten die werden opgezet, tafels die werden klaargezet, nadarhekken die nog werden gepositioneerd ... Kortom, aan alles was te merken dat er vandaag weer rondom de velden en in het bos van de Krankhoeve gestreden zou worden om de kleuren geel en groen te verdedigen. En dat gebeurde ook vandaag weer met verve. Onze enthousiaste Kangoeroes en Benjamins stonden te trappelen achter de voorlopers en konden zich in de laatste rechte lijn helemaal laten gaan. Proficiat aan al onze kleinste lopertjes. Wat een knappe prestatie!


Daarna was het de beurt aan de Pupillen. Bij de meisjes veroverde Anouk op de valreep het goud, terwijl er bij de jongens werd geknokt voor elke meter. Bij de Miniemen meisjes konden we net als bij de Miniemen jongens rekenen op een mooie delegatie die voor geel-groen streed. Ze gaven allemaal het beste van zichzelf. Knap! Bij de Kadetten liep Julian de concurrentie op een hoopje en haalde zo knap de overwinning binnen.


Dit konden Hannelore en Matthias toch niet zo laten, dus ging Hannelore bij de Junioren meisjes met het goud aan de haal, terwijl Matthias bij de Junioren jongens knap het brons binnen haalde. Bij de Masters gingen zowel Karen als Lieve naar huis met respectievelijk goud en zilver.


Kortom, het was niet alleen organisatorisch, maar vooral ook sportief een topeditie van onze veldloop.

Hier kan je de foto's bekijken alsook die van de podia (met dank aan Bart Volders).


Tot slot willen we via deze weg alle atleten, supporters, maar vooral ook alle helpende handen bedanken die onze veldloop 2022 weer tot een succes maakten! Tot volgende week in Mechelen!

324 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven