top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Veldloop Bonheiden 5 november 2023

Bijgewerkt op: 7 nov. 2023Het weer wist niet goed wat het wilde: regen, wind, zon en wolken losten elkaar af. Het groen-gele legioen wist daarentegen maar al te goed wat het wilde: knallen op de veldloop van onze eigen club. In totaal zakten er 982 atleten af naar Bonheiden. En of het een veldloop werd vandaag! Het parcours lag er na de afgelopen regendagen erg drassig bij. Dat zorgde naarmate de wedstrijd vorderde voor prachtige cross-taferelen.


De G-atleten, kangoeroes en benjamins mochten de spits afbijten. Ze gaven stuk voor stuk het beste van zichzelf. Een dikke proficiat aan onze enthousiaste allerkleinsten.

Bij de pupillen en miniemen was er een ruime Bonheidense delegatie opgedaagd en dat resulteerde in stuk voor stuk knappe prestaties. Bij de wat oudere jeugd liepen Stef (CAD) en Hannelore (SEN) beiden naar een knappe derde plek. Karen (MAS 50+) was dan weer goed voor goud bij de masters 50+


We konden weer terugblikken op een topeditie met dank aan het harde werk van de talrijke vrijwilligers en de onvermoeide inzet van trainers en atleten.


Geniet gerust nog wat na van de wedstrijdfoto's en podiumfoto's en tot in Mechelen volgende week!

407 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page