• Admin

Runners' Lab nieuwe sponsor BONH !


Bonheiden Atletiekclub heeft sinds vandaag een officiële overeenkomst met Runners' Lab als financiële en kleding partner, dit voor de duur van een volledige olympiade.


De nieuwe wedstrijdsinglets en tops zijn reeds via Runners' Lab in de maak bij CRAFT Sportswear. Leden die de afgelopen vijf jaar reeds een singlet hebben aangekocht, kunnen dit gratis omruilen voor een nieuw model. Vermoedelijk zijn deze eind januari 2021/februari 2021 beschikbaar, maar een update volgt later nog.

Nieuwe leden kunnen hun singlet of top reeds reserveren via de BONH kledijwebshop.

Vanaf februari 2021 kan je dit ook aankopen in de Runners' Lab vestiging in Zaventem (Weiveldlaan 41, Nossegem) waar deze dan in voorraad zijn.

  • €25 DAMES en HEREN Craft BONH T&F Perfomance SINGLET (XS/S/M/L/XL/XXL)

  • €22,50 KIDS Craft BONH T&F Perfomance SINGLET (128/140/152/164)

  • €25 MEISJES en DAMES Craft BONH T&F Performance TOP (152/164/XS/S/M/L)

Als club worden we twee keer per jaar uitgenodigd op een exclusieve BONH-aankoopavond in de Runners' Lab vestiging in Zaventem. Daar kan je naast het passen en aankopen van alle BONH-clubkleding ook genieten van mooie extra kortingen op aankoop van schoenen, spikes, kleding en hartslagmeters.

De exacte datums van deze pas/verkoopavonden worden per keer één maand op voorhand meegedeeld. Normaal zullen deze rond september/oktober en maart/april vallen.


Dank nogmaals aan Runners' Lab voor deze kans en samenwerking.

165 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven