top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Jeugdmeetingen mei 2019


Op zaterdag 11 mei werd voor onze jeugd het pisteseizoen op gang getrokken in Duffel. Met 24 BONH benjamins en pupillen waren we goed vertegenwoordigd.

Er werden op deze eerste meeting al direct 5 medailles behaald door onze atleten: goud voor Mirte (60m), zilver voor Joren (60m) en brons voor Wout (600m), Stef (1000m) en Mirte (1000m).

Na de jeugdreeksen begon dan de eigenlijke wedstrijd en konden de jeugdatleten de ‘groten’ aan het werk zien, zowel van BONH als meer bekende namen zoals Renée Eykens.


Op zaterdag 18 mei vonden 15 BONH benjamins en pupillen de weg naar Machelen voor een meerkamp. Van de 6 podia haalden we tweemaal de bovenste trede met benjamin Wout en pupil Korneel. Proficiat! Ines (4de) en Mirte (5de), Nora (8ste), Tibe (8ste), Margaux (9de)en Stef (9de) kregen ook een medaille voor hun top-10 plaats. Ook de kangoeroes konden zich dit keer uitleven met allerlei loop- , spring – en werpspelletjes.Een weekje later, op zondag 26 mei konden onze atleten aan de slag in Lier voor opnieuw een meerkamp. Voor het eerst deze maand was er naast de opnieuw talrijk opgekomen benjamins en pupillen ook een miniem die de weg naar de piste gevonden had. Bij de pupillen jongens kleurde het podium bijna volledig geel-groen: Korneel en Jannes werden voor hun sterke meerkamp beloond met zilver en brons. Wout viel net naast het podium met een knappe 4deplaats. Mirte (7de), Arne (9de) en Ella (10de) mochten ook een trofee in ontvangst nemen voor hun top-10 plaats.Ook in de maand juni hopen we heel wat BONH atleten aan het werk te zien in Humbeek (2juni), Herenthout (8 juni), Edegem (15 juni) en op het PK in Turnhout (29 juni).


115 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page