top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Jeugdweekend 12-14 april 2024
Het weer tijdens het afgelopen weekend was net als het jeugdweekend te Herentals maar met één woord te beschrijven, FANTASTISCH!!!


Kleine en grote jeugd amuseerden zich in de speeltuin op vrijdagavond en hielpen nadien elkaar met het opdekken van de bedden. Zaterdag werd er zeer hard getraind, maar ook plezier gemaakt in het bos met het stratego spel. Een superleuke pyjama BONH-quiz sloot de tweede dag af. Zondagvoormiddag stond er nog een laatste training op het programma die iedereen weer tot een goed einde bracht. Dit harde werk werd beloond met frietjes en een ijsje als dessert. Na het uitdelen van een handig aandenken werd er gestart met opruimen ... voor de ene kamer al een groter werk dan voor de andere 😉


Het hele weekend kon je alleen maar lachende BONH-gezichtjes zien in Herentals. Deze keerden op zondagmiddag met kleine oogjes naar huis, maar zeker ook met een rugzak vol onvergetelijke herinneringen.


Bedankt aan alle atleten en trainers om er weer een onvergetelijk weekend van te maken. En niet vergeten ... wedstrijden zomer + winter = jeugdweekend.


Bekijk hier snel de foto's met dank aan Karen.

88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page