top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Jeugdmeeting HERENTHOUT 2018

Bijgewerkt op: 26 jun. 2018


Zaterdag 9 juni trokken we met 10 jeugdatleten richting Herenthout. Op het mooie domein vonden we al snel onze plaats, met de nodige picknick dekentjes, in de schaduw van een grote boom. We voelden ons helemaal thuis bij het aanschouwen van de piste. Dit maal geen tartan maar sintel zoals thuis.


Het eerste startschot was voor de miniemen heren waardoor onze benjamins nog iets meer tijd in de speeltuin konden door brengen. Wannes en Siemen zetten mooie prestaties neer in onder andere 80m, speer, discus en hoog. Wannes wou nog wat meer meters doen op de sintelbaan en spurtte in de 300m naar een eerste plaats in zijn reeks. Siemen behaalde een 3de plaats in het speerwerpen.

Ondertussen was ook Korneel, als enige pupil vandaag, gestart aan zijn wedstrijd. Hij werkte met glans de 80m spurt, discus en ver af. En behaalde een mooie 2de plaats in het verspringen.

Tijd om die benjamins uit de speeltuin te halen.

Bij de meisjes kwamen Margaux, Anouck, Kaat en Kiara in actie. De jongens werden vertegenwoordigd door Stef, Toon en Tibe. Ze liepen, sprongen en worpen dat het een lieve lust was.

Een dikke dankjewel aan trainers Nele, Karolien en Bart die zorgden voor de nodige tips en aanwijzingen en natuurlijk ook aan onze trouwe en talrijke supporters.

Afspraak volgende week in Booischot. Bekijk hier de foto's.


Verslag: Karen Mees

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page