top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Jeugdmeeting BOOISCHOT 2018

Bijgewerkt op: 25 jun. 2018



Zaterdag 16 juni trokken we 's morgens naar Booischot voor de volgende meeting en we waren daar duidelijk niet alleen.. De benjamins meisjes waren in totaal met bijna 50, waaronder Anouck, Fien, Hannah, Kiara en Margaux van Bonheiden.

De pupillen dames overtroffen dit aantal nog en sprongen met een zestigtal meisjes ver. Ella, Emma, Ines en Mirte vertegenwoordigden hierbij onze club. Uiteraard waren er ook jongens van de partij. Bij de benjamins gaven Mats, Stef, Tibe, Wout en Yoran het beste van zichzelf bij het verspringen, hockeybalwerpen en de spurt. Tibe wierp zijn hockeybal 24.43m ver en behaalde hiermee een derde plaats, proficiat! Cedric kon bij de miniemen zelfs twee medailles bemachtigen, namelijk een bronzen bij het hoogspringen en een zilveren bij de 150 meter!

Ook Jannes, Korneel, Mauro, Wannes en Yarne gaven in de voor- en namiddag het beste van zichzelf bij het hoogspringen, de spurt en het kogelstoten. Afsluiten deden we deze keer met de 3x600 voor zowel benjamins, pupillen als miniemen. Aangezien de talrijke opkomst van atleten van onze club konden we verschillende ploegen van Bonheiden maken. Soms vervolledigden we onze ploegen met atleetjes van andere clubs, zodat iedereen die wou een aflossing kon lopen. Nog even checken aan wie de stok dan juist moest doorgegeven worden en we konden beginnen.

Wout, Stef en Tibe vormden een ploeg bij de benjamins jongens en ook Mats en Yoran namen samen met een atleet van ROBA deel aan deze aflossing. Dankzij het goede werk van Wout en Stef en een geweldige sprint van Tibe liep deze ploeg naar een tweede plaats! Bij de pupillen heren vormde Yarne een ploeg met iemand van ABES en LYRA en hadden we ook een Bonheidense ploeg met Jannes, Mirte en Korneel. Zeker een proficiat aan Mirte die haar 'vrouwtje' zeker kon staan tussen al de mannen! Ook onze benjamins meisjes (Margaux-Kiara-Anouck), pupillen meisjes (Ines-Ella-Emma) en miniemen jongens (Wannes-Mauro-Cedric) liepen zo hard ze konden. Zo keerden de kinderen moe, sommige trainers wat verbrand, maar iedereen blij huiswaarts.  Zeker ook nog een dikke dankjewel aan alle supporters die eveneens het beste van zichzelf gaven! Tot volgende week! Kijk hier naar de foto's.


Verslag: Nele Hendrickx

63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page