• Admin

Wafels, wafels en nog eens wafelsNa een COVID-onderbreking van twee jaar organiseren we dit jaar weer onze traditionele wafelverkoop. Met de opbrengst financieren we de jeugdwerking van de club.


Naar goede gewoonte verkopen we vanillewafels en vanillewafels met chocolade aan 5€ per doos. De 7 beste verkopers (per gezin) worden beloond op de familiedag.


Hoe ga je te werk?


Elke atleet ontvangt een bundeltje met intekenstrookjes. Telkens iemand een doos wafels (of meerdere dozen tegelijk) bij jou bestelt, vul je een intekenstrookje in en ontvang je het te betalen bedrag.


Elk intekenstrookje bestaat uit 2 delen:

- In het bovenste deel vul je de naam en het adres in van diegene die de wafels koopt, alsook het aantal gekochte dozen.

Dit deel hou je voor jezelf. Het dient enkel als geheugensteuntje, zodat je nadien nog weet aan wie je de dozen moet bezorgen.

- In het onderste deel van het intekenstrookje vul je jouw naam in en het aantal verkochte dozen. Dit deel geef je af aan diegene die de wafels koopt.


Hoe je bestelling doorgeven?


Wanneer je klaar bent met je verkoop geef je je totale bestelling door en dit ten laatste op vrijdag 20 mei 2022.


Je doet dit door een e-mail te sturen aan steven.vanlint@telenet.be met vermelding van je naam, je voornaam, je telefoonnummer en het aantal verkochte dozen vanillewafels en chocoladewafels.

Steven stuurt je vervolgens een bevestiging van je bestelling.


Je bestelling afhalen.


Op dinsdag 31 mei 2022 en op donderdag 2 juni 2022 van 17.30h tot 21.00h in de Grote Doelstraat 6 bij familie Dewil, recht tegenover de atletiekpiste.


Hoe betalen?


Via overschrijving. Wanneer je de dozen ophaalt bij de familie Dewil krijg je een briefje met het te betalen bedrag en het rekeningnummer van de club mee.Succes met de verkoop en smakelijk!

Namens het clubbestuur,

Benny De Mesmaeker, voorzitter

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven