top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Veldloop BOOISCHOT 2017

Bijgewerkt op: 22 mrt. 2018


Als we schreven dat het vorige week in Wespelaar gure omstandigheden waren, dan was het gisteren in Booischot weer waar enkel de échte veldloopatleten nog doorheen durven!

De grote sneeuwvlokken zorgden er wel voor dat de cross een kerstsfeertje kreeg. En toch, ondanks deze omstandigheden was het Bonheidense legioen weer dapper van de partij.
Onze kangoeroes mochten de wedstrijd op gang trekken. Hoewel het voor onze allerkleinsten extra koud was, lieten ze zich hierdoor niet afschrikken. Dapper en zonder vrees konden ze als eersten het onbelopen parcours aansnijden!

Bij de benjamins dames kleurde de top tien geel groen door de aanwezigheid van Kiara, Ona en Amelie en Anouk. Ook Zouheyra, Hannah, Feline en Noa liepen als volleerde rendieren door de verse sneeuw!Nadien was het de beurt aan de heren. Tibe schoot als een pijl uit een boog weg en kon op de paardenpiste een knappe bronzen medaille binnenhalen.

Marcel en Wout, Stef en Yoran lieten zich ook niet onbetuigd en liepen tussen de vlokken door een sterke wedstrijd.De pupillen dames waren naar goede gewoonte voltallig aanwezig. Mirte rukte na de eerste bocht op naar de tweede plaats en kon die de hele wedstrijd vasthouden. Goed voor een diepgevroren zilveren medaille! Emma, Ines, Ella en Jilke zaten weer knap in de eerste helft van de tabel. Knap gelopen dames!Bij de pupillen heren verdedigden Jannes en Korneel, maar zeker ook Yarne en Arthur knap de kleuren van onze club op het intussen wat papperig geworden parcours.


Dit kon Cédric niet beletten om naar het goud te lopen met in zijn zog een verdienstelijke Wannes en Arne in zijn spoor.


Een jaartje hoger kon Siemen knap stand houden op de vijfde plaats.


Bij de "groteren" vermelden we nog knappe prestaties van Hannelore, Lars, Ruben, Lieve (knappe bronzen medaille), Marjolein, Karen, Rudi, Dirk, Patrick, Rene, Nick (zilver!), Bart, Bjorn Joris, Julien en Maxim.


Foto's door Maarten Dewil zijn hier te vinden.

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page