top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Veldloop Bonheiden 7 november 2021



Dat een jaar COVID-19 de veldloop van Bonheiden niet kan klein krijgen, werd dit weekend overtuigend bewezen. Meer dan 750 atleten zakten af naar de eerste veldloop van het seizoen. Naar jaarlijkse traditie gebeurde dat opnieuw onder een stralende herfstzon. De aangename warmte zorgde ervoor dat de sfeer meteen goed zat, wat duidelijk te merken was aan het goed gevulde terras. Het was duidelijk: iedereen - supporters, atleten en organisatoren - had er zin in.


Traditiegetrouw werd de aftrap gegeven door de allerkleinsten, in een licht ander format met zowel voor de kangoeroes als ook voor de benjamins voorlopers. Dat touw kon hen duidelijk maar met moeite intomen en van zodra het werd opgetild, was het dan ook alle remmen los. Daar werden ze aan de finish opgewacht om meteen hun prijs in ontvangst te nemen.


Daarna verliep de wedstrijd meer traditioneel. Er werd gestreden op het scherp van de snee en werkelijk iedereen gaf het beste van zichzelf! Het resulteerde voor onze club in drie knappe podiumplaatsen: goud voor Hannelore bij de junioren, zilver voor Karen bij de masters 50+ en brons voor Marjolein bij de masters 35+. Proficiat!


Het deed deugd om dit jaar weer een veldloop te kunnen organiseren. Onze atleten hebben weer de smaak te pakken. Dat wordt uitkijken naar de volgende wedstrijden.

Te beginnen met Mechelen donderdag 11 november.



Tot dan!

236 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page