• Admin

Nieuw club-wedstrijdsinglet/topjes !


Onze masters hebben reeds hun nieuwe wedstrijdsinglet, nu is het aan de jeugd.

Op dinsdag 18 mei en donderdag 20 mei kunnen tijdens de jeugdtrainingen jullie je huidig wedstrijdsinglet/topje omruilen tegen het nieuwe wedstrijdsinglet.

Vanaf heden is ook enkel het nieuwe wedstrijdsinglet/topje toegelaten op officiële VAL-meetings/stratenlopen/veldlopen.

Als extra'tje geeft onze sponsor Runners'Lab een kortingsbon per lid van -20% korting op je aankoop van schoenen/spikes die dag. Deze kortingsbonnen zijn op naam en werken enkel in de winkels, niet online.Indien je maat van je wedstrijdsinglet niet ok, kan je het nieuw wedstrijdsinglet zelf gaan omruilen bij Runners'Lab Zaventem. Opgelet, dit kan wanneer het etiket nog aanwezig is en het terug in de orginele (niet beschadigde) verpakking kan.

Gebruikte of reeds gewassen singlets worden niet omgeruild.

Voor de overige clubkledij verwijzen we je door naar onze webshop. Hier kan je trainingskledij aankopen en ook eventueel bevestigen voor je voornaam op de kledij te drukken. Leveringen zijn gratis vanaf €50. Je kan ook aangeven ze mee te geven met ons clublid Joris Sels zo hij deze 14 dagen na je bestelling meebrengt naar de clubtraining.


Indien je graag de kledij wenst te passen hebben we 2 pasavonden/jaar in Runners'lab Zaventem. (maart-april & september-oktober).

Tijdens deze BONH-avonden kan je ook genieten van extra korting op aankopen van schoenen, kleding en accessoires. Door het jaar door kan je steeds contact opnemen met Joris Sels (drukwerk@runnerslab.be) of via Runners'Lab Zwijndrecht om daar de kleding te gaan passen. Als de kledij in stock is kan je er zelfs wachten op je drukwerk.60 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven