• Admin

Feesttraining 2 januari 2020Naar jaarlijkse gewoonte verschenen er vanavond twee tentjes naast de piste met daarin enkele enthousiaste vrijwilligers die druk in de weer waren met cava, jenever, chocomelk, glühwein en wafels. De lampjes maakten het geheel af ... het was weer tijd voor de jaarlijkse feesttraining.


De talrijk opgedaagde jeugdatleetjes verzamelden dit jaar op het voetbalveld naast de piste, waar ze opgewacht werden door een groepje goed uitgeslapen papa's. In een knap uitgedokterd spel moesten de kinderen proberen deze papa-bewakers proberen te verschalken om op die manier zoveel mogelijk van de te verdienen snoepjes veilig te stellen. Dat was meteen voldoende motivatie om een vol uur leuke opdrachten uit te voeren en tussendoor in groep op de papa's af te stormen.


Op het einde van deze wat specialere training bleek de buit groot genoeg om iedereen met wat lekkers te kunnen belonen. Nadien stoof de bende uiteen om aan de tentjes samen met de ouders nog wat na te genieten met een wafel en chocomelk.


Het nieuwe jaar is alvast goed begonnen.

We willen jullie dan ook allemaal van harte een sportief en gezond 2020 wensen. Tot in Essen op het PK veldlopen.


De foto's kan je hier nog even bekijken.

74 keer bekeken

Bonheiden Atletiekclub (BONH)

Maatschappelijk zetel en secretatriaat:

Bruinbeekstraat 54, B-2820 Bonheiden

@ bonh@val.be

BONH is aangesloten bij de Vlaamse Atletiekliga (VAL), stamnummer 426

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2018 by SJDesign.

Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now