top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Familiebrunch 16 oktober


Op 16 oktober vond de eerste editie van onze familiebrunch plaats. Het was een nieuwe formule voor de jaarlijkse familiedag. Het bleek meteen een schot in de roos. Met een grote opkomst en een uitgebreid ontbijtbuffet werd het een gezellige zondagvoormiddag.

Naar jaarlijkse gewoonte werden de winnaars van de BRT (Bonheiden Running Tour) bekend gemaakt en werd de wisselbeker voor de winnaars overhandigd aan Stephanie Kennis bij de vrouwen en Luc Van de Sande bij de heren. Proficiat!

Ook de verdienstelijke atleten werden in de bloemetjes gezet. Voor het eerst werden dit jaar ook de winnaars bekend gemaakt van ons eigen clubkampioenschap voor kangoeroes en benjamins. Ze kregen niet alleen een mooi aandenken, maar mogen vanaf nu ook op training verschijnen in hun 'kampioenen t-shirt'. Bij de kangoeroes ging de prijs naar Aline en Seppe, terwijl bij de benjamins Anouk en Gabriël op het hoogste schavotje stonden. Proficiat aan al onze jongste atleetjes.

Geniet nog even na met de foto's en we kijken alvast uit naar alweer een topeditie volgend jaar, maar eerst ... morgen de veldloop! Tot dan!

63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page