top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Crosscup en Vlaams kampioenschap veldlopen @ Rotselaar


Een negental atleten tekende present zondag op de het KvV / Cross Cup Rotselaar.

Onze jeugd was vrijgesteld voor deze afspraak.


De eerste atleet die zijn spikes moest aantrekken was Frederik Van Eynde. Zoals we gewoon zijn van Frederik heeft hij een bijna perfecte wedstrijd gelopen met de juiste focus en tactisch uitgaand van zijn eigen sterkte en mogelijkheden. Hij eindigde op een 7de plaats op 46 deelnemers.Als tweedejaars cad. eindigde hij in het KvV juist naast het podium op de vierde plaats.


De volgende atleet die aan de start moest verschijnen was Sofie Verheyen.
Zoals iedereen waarschijnlijk reeds weet eindigde Sofie op de derde plaats in het KvV.

In de totale uitslag was Sofie 4de op 25 deelnemers bij de 1st jaars scholieren.Remco Domen was de volgende atleet die onze kleuren moest verdedigen. Zijn gezondheid speelde een beetje parten gedurende de wedstrijd maar uiteindelijk eindigde hij nog op een verdienstelijke 13de plaats van de 22 deelnemers

In de korte cross was het Joeri Van Belle die zij kans waagde en rekening houdende met zijn beperkte voorbereiding voor dergelijke snelle wedstrijd heeft hij een zeer goede wedstrijd gelopen met een 44st plaats op 69 deelnemers.

Julien Paternoster had gekozen om de lange cross te lopen bij de Senioren en behaalde, tussen alle Belgische toppers een bevredigende 31st plaats op 58 deelnemers.Bij de Juniores Heren was het Nick Verschaeren die zijn kans waagde als eerstejaars junior. Door een iets mindere start kwam hij rond de twintigste plaats door de eerste bochten. Hij eindigde ten slotte op een verdienstelijke 22st plaats van de 38 deelnemers.


Als afsluiter waren er ook drie masters die deelname aan dit Vlaams Kampioenschap en Cross Cup Vlaams Brabant. Dirk Claes eindigde op de 50st plaats, Marc Van Den Broeck op de 60st plaats en Rene Versteven op de 75st plaats op 80 deelnemers.


Geniet nogmaals mee van de wedstrijd via de foto's van Sven Janssens.

88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page