top of page
  • Foto van schrijverAdmin

16 december: Pasdag clubkledij @Runners’ lab RUMST !


Runners’ lab Rumst opent nog dit jaar de deuren!

Vanaf 10 december telt Runners’ lab zes vestigingen. Na Zwijndrecht, Gent, Paal-Beringen, Zaventem en Antwerpen rollen we ons gekend Footscan® systeem uit in Rumst. Kom onze nieuwe vestiging ontdekken tijdens het openingsweekend op 10 en 11 december.


2840

Het is altijd een missie van Runners’ lab geweest om binnen de 30 minuten bereikbaar te zijn voor onze klanten. Vanaf december zijn we opnieuw een stap dichter bij het vervullen van deze wens. We spreiden onze vleugels alweer wat verder uit…

…en dat brengt ons in Rumst. Op 10 december 2022 openen wij er de deuren van onze nieuwste vestiging. De precieze locatie? Mechelsesteenweg 8. We laten ons er letterlijk omarmen door goed gezelschap. Links van ons vind je Iron Bikes, gespecialiseerd in fiets- en zwembenodigdheden. De combinatie van Iron Bikes met Runners’ lab zorgt voor een uniek triatlonconcept in Vlaanderen. Aan de andere kant vind je Cornelis bedding. Eat, sleep, swim, bike, run, repeat?

Dé Runners’ lab Experience

Runners’ lab mag dan wel groter worden, onze persoonlijke aanpak moet daar niet voor inboeten. Zoals je van ons gewend bent, gaan onze adviseurs samen met jou op zoek naar de voor jou beste loop- of active walking schoenen op onze 30m lange indoortrack met Footscan® systeem. Ze adviseren jou met evenveel plezier op vlak van sportvoeding, sportbeha, blessurepreventie

De adviseurs in Rumst draaien bovendien al maanden – sommigen zelfs jaaaaren – mee in andere Runners’ lab vestigingen. Zij zijn dus niet alleen doordrongen van het loopvirus, maar kennen ook de Runners’ lab vibe door en door.

Jij bent uitgenodigd op ons openingsweekend

De opening van deze zesde vestiging vraagt om toeters, bellen en een openingsrun! Wij nodigen jou, en iedereen die jij kent en interesse heeft, heel graag uit tijdens ons openingsweekend op 10 en 11 december.

Wat kan je verwachten tijdens het openingsweekend?

ZATERDAG 10 december:

  • 9u00 openen de deuren;

  • 9u30 officiële opening van de nieuwe winkel;

  • 10u00 start openingsrun (ca. 5 of 10 km) mét triatleet & olympiër Jelle Geens;

  • Doorheen de dag: afgepeilde route, Asics testschoenen, matrassenloop, hapjes én drankjes;

  • 18u00 einde dag 1.

ZONDAG 11 december:

  • 9u00 openen de deuren;

  • Doorheen de dag: afgepeilde route, Asics testschoenen, matrassenloop, hapjes én drankjes;

  • 18u00 einde dag 2.

Zowel zaterdag als zondag kan je doorheen de dag de afgepeilde route (ca. 5 of 10 km) komen lopen. Asics is het hele weekend aanwezig en brengt testschoenen mee die jij vrijblijvend mag uittesten tijdens deze run. Terug op krachten komen kan met een hapje en drankje in de nieuwe winkel.

Het hele weekend laten we jou los op het matrassenparcours rond onze nieuwe winkel. Jong en oud mag zich daarop uitleven. Wie zet de snelste tijd neer?


VRIJDAG 16 december:

  • 19u00 start BONH verkoopavond met uitzonderlijke kortingen op schoenen* en spikes* , accessoires en eveneens een gelegenheid om ons volledig gamma clubkledij te passen. (*mits uitzondering carbonshoes)

  • 21u00 einde dag .

Hopelijk zien we jou snel in Rumst!

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page