top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Veldloop Mechelen 11 november 2019



Als de veldloop van Bonheiden nat was, dan was de cross in Mechelen doorweekt! Onder een niet aflatend regendeken moesten onze atleten zich vandaag een weg weten te banen door de dikke druppels. Het slechte weer was duidelijk geen hindernis voor de BONH-atleten. Ze daagden opnieuw erg talrijk op, zodat de geel-groene hesjes weer goed zichtbaar waren in de grote reeksen.


Hoe natter het weer hoe beter de prestaties, lijkt het wel. Maar liefst vier podiumplaatsen, waarvan drie overwinningen. Zowel Nora bij de benjamins als Hannelore en Frederik bij de scholieren domineerden hun reeks en eindigden dan ook meer dan verdiend op het hoogte trapje. Lieve stond dan weer knap op het derde trapje bij de masters 50+. Ines bij de miniemen en Matthias bij de scholieren eindigden net naast het podium op een knappe vierde plaats.


Het enthousiasme van onze lopers was duidelijk op hun gezicht af te lezen op dit erg gevarieerde parcours. Vooral bij de afdaling op de steeds glibberiger wordende heuveltjes resulteerde dit in soms erg leuke foto's.


Tot zondag in Duffel!


Hier vind je nog de volledige uitslag.


115 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page