top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Veldloop Booischot 8 december 2019



Deze zondag zakten we met de club af naar de paardenpiste van Booischot. Alle clubtentjes stonden netjes op een rij om zo toch nog enige beschutting te vinden tegen de snijdende wind en de striemende regen. Het parcours lag er dan ook -bijna naar jaarlijkse traditie- erg nat bij. Dit leverde bij momenten wel erg leuke "splash"-taferelen op.

Onze kangoeroes blaken van enthousiasme, want ook tijdens deze barre omstandigheden waren ze erg talrijk aanwezig en zorgden ze voor de nodige groen-gele tinten in het wedstrijdveld. Daarna was het de beurt aan de andere jeugdreeksen met zowel bij de benjamins, pupillen en miniemen weer enkele knappe prestaties. Iedereen liep stuk voor stuk een mooie wedstrijd, wat zeker een pluim verdient. Ook bij de grotere en wat rijpere jeugd was BONH vertegenwoordigd en moesten ze zeker niet onderdoen voor de jongere atleten.

Op het einde van de dag bleken dit keer de meisjes het sterke geslacht te zijn en mochten zowel Anouk, Linde, Loes, Mirte, Hannelore en Lieve het podium op.


Bekijk hier de uitslag en de foto's.

113 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page