top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Jeugdmeeting HUMBEEK 2018

Bijgewerkt op: 26 jun. 2018




Warm en lang ... dat is de korte samenvatting van de jeugdmeeting van zondag 3 juni in Humbeek. Toch stonden we met een ruime ploeg van 21 jeugdatleten paraat. Ook de kangoeroes mochten vandaag aantreden.

Nora, Jens en Finn mochten een hele namiddag leuke parcours afleggen en hadden er zichtbaar zin in!

Bij de benjamins werd er zowel bij de jongens (Wout, Mats, Tibe, Joren, Stef en Yoran) als bij de meisjes (Anouck, Fien, Kaat en Hannah) gekampt op het scherp van de snee. Dit resulteerde in een paar knappe prestaties.

Stef behaalde brons op de 60 m, terwijl Tibe twee keer op het derde verhoogje mocht gaan staan: eenmaal voor het hockeybal werpen en eenmaal voor de 600 m. Hij stelde hierbij zelfs het clubrecord wat scherper ... proficiat!



De pupillen werden dan weer vertegenwoordigd door Ella, Ines en Mirte bij de meisjes, terwijl Yarne de eer hoog hield bij de jongens. Mirte mocht op de 1000 m de zilveren medaille mee naar huis nemen.


Siemen, Cédric, Wannes, Mauro en Arne beleefden met hun groepje miniemen jongens een gezellige, maar sportieve namiddag. Niet helemaal onverwacht mocht Cédric weer pronken met een gouden medaille op de 1000 m en het hoogspringen (een plaats die hij deelde met twee andere atleten) en een bronzen medaille op de 80 m.


Nogmaals proficiat aan al onze jonge atleetjes! Kijk snel naar de foto's.




Verslag: Maarten Dewil

85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page