top of page
  • Foto van schrijverAdmin

6 wedstrijden, 11 atleten, 21 PR’s, 9 medailles op PK en KvV

Bijgewerkt op: 6 jun. 2018


Vrijdagavond 1 juni hebben we te Booischot de eerste wedstrijdperiode van het pisteseizoen voor Cad. Sch. Jun. en Sen. afgesloten.


Op deze laatste wedstrijd hebben onze atleten weerom voor enkele prachtige prestaties gezorgd. Met drie overwinningen op de 800m (Frederik Cad. jongens, Sofie Scholieren meisjes en Remco Scholieren jongens) en daarbovenop nogmaals vier persoonlijke records, Hannelore op de 800m, Remco op de 800m, Joren op de 800m en Nele op de 300m mogen we zeer tevreden terugblikken.


We hebben gedurende deze eerste wedstrijdperiode met een groep van 11 atleten deelgenomen aan 6 wedstrijden, en de resultaten mogen er zijn:

- 6 wedstrijden

- 11 atleten

- 21x een Persoonlijk record verbeterd

- 5 Provinciale titels

- 2 Zilveren medailles op het PK

- 1 Bronzen medaille op het PK

- 1 Bronzen medaille op het Kampioenschap van Vlaanderen


Enkele uitschieters:


- Frederik Van Eynde heeft 5 wedstrijden gelopen en 5x onder het minimum voor deelname aan het BK. Met een Best Tijd van 02:05,45 verbeterde hij zijn PR met meer dan 8 sec. Hij staat momenteel 8st op de Belgische ranglijst bij de Cad.




- Remco Domen heeft eveneens zijn PR van vorig jaar met meer dan 8 sec verbeterd en heeft momenteel een Best Tijd van 02'04"49





- Sofie Verheyen heeft eveneens haat ticket voor deelname aan het BK op zak met ruime overschot in een Best Tijd van 02'23"10




- Hannelore Van Nuffelen heeft vier maal haar PR op 800m verbeterd en is voorlopig gestrand op 8 honderdsten van het minimum voor deelname aan het BK




Met deze resultaten hebben we een goede basis om verder op te bouwen naar de tweede wedstrijdperiode van eind juli tot begin september en mogen we zeker de verwachtingen een beetje bijsturen.


Dikke proficiat aan alle atleten van de groep.

Hannelore, Sofie, Nele, Frederik, Remco, Joren, Karsten, Nick, Glenn, Julien, Lukas


Verslag: Freddy Mees / foto's: Sven Janssens

107 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page